VinylPlus direktør Brigitte Dero
Spændende talere ved VinylPlus Sustainability Forum 2017 i Berlin
06/02/2017
Fremtiden er genanvendelse af medicinsk udstyr
06/03/2017
Vis alle

Av min PVC-arm!

PVC er ikke kun det mest anvendte plastmateriale til medicinsk udstyr til engangsbrug. Et andet vigtigt område er træningsudstyr til kommende sygeplejersker og andet plejepersonale. Her en såkaldt IV-træner, som produceres af PVC Informationsrådets medlemsvirksomhed Dan Hill Plast.

PVC er et ideelt materiale til sådanne træningsarme, da plasttypen har samme sejhed som hud. Det gør træningen med at injicere nåle, tage blodprøver og måle puls meget realistisk. En anden fordel ved PVC er muligheden for at tilpasse blødheden, så den passer nøjagtig til det produkt der skal laves.

Se flere videoer fra vores besøg hos medlemsvirksomheder.

Læs mere om PVC i sundhedssektoren.