Medlemsvirksomheder


Wavin

Wavin Danmark er en del af Wavin-koncernen i Holland, som er den førende leverandør af plastrørsystemer til afløbs-, vand- og VVS-sektoren i Europa. Hos Wavin laver vi løsninger, der dækker menneskers basale behov. Vores produkter udfylder en helt central funktion i de flestes hverdag – dog uden at de ved det! Wavins produkter sidder nemlig gemt bag vægge, og under gulve, veje, parkeringspladser og landbrugsarealer. For os er det ingen skam at leve en skjult tilværelse, for det betyder nemlig, at de solide og sikre rørsystemer og VVS-installationer vi leverer, virker som de skal.

Mere om Wavin.

Primo

Primo er totalleverandør og ressourcecenter for innovative produkter og services inden for plast. Primo har stor erfaring i maskinanvendelse på tværs af et bredt spektrum af industrier. Dette giver Primo en særlig kompetence til at udvælge - eller udvikle – lige præcis den rigtige materialekombination til det optimale slutprodukt.

Mere om Primo.

INOVYN

INOVYN er en 50/50 Joint Venture, der samler INEOS’ og Solvays respektive klorvinylaktiviteter. Sammenlægningen, der fandt sted i juli 2015, skabte en PVC-producent, der rangerer blandt top-tre på verdensplan. Den bygger på styrken fra begge vore firmaers industrielle aktiver, vore teams færdigheder og supplerer hinandens geografiske tilstedeværelse for at kunne forbedre vores konkurrenceevne.

Mere om INOVYN.

Pipelife

Pipelife er specialist i rørsystemer af plast og er bl.a. aktiv på det danske marked. Vores opgave består i at øge livskvaliteten ved at udvikle og udbyde integrerede rørsystemer til transport og beskyttelse af vand, energi og information. Vi har et bredt sortiment af standardiserede og godkendte produkter. Vi efterstræber hele tiden økonomisk effektivitet. Pipelife er ejet af Wienerberger. Koncernen er specialiseret i produktion og salg af rørsystemer af plast, har ca. 2640 ansatte og omsætter ca. €870 millioner (år 2013). Pipelife har 27 produktionsenheder i 26 lande. Hovedkontoret ligger i Wien, Østrig.

Mere om Pipelife.

Papyro-Tex

Papyro-Tex udvikler og fremstiller prægede plastfolier til videreforarbejdning. Papyro-Tex’s kunder er fabrikanter af krævende, medicinske og tekniske produkter. Vi har udviklet unikke teknologier, der giver vores kunder tilgang til tekniske og markedsrelaterede fordele. Vi har et tæt samarbejde med vores kunder, hvad angår produktudvikling, kvalitetskontrol og logistik. Papyro-Tex har et moderne produktionsanlæg tæt ved København.

Mere om Papyro-Tex.

WUPPI

WUPPI-ordningen er et tilbud til alle kommuner, entreprenører, nedrivere, affaldsselskaber m.fl., der til daglig håndterer byggeaffald af hård PVC. I samarbejde med med Marius Pedersen A/S opstiller WUPPI containere, afhenter affald og sørger for, at det genanvendes i nye PVC produkter. WUPPI-ordningen omfatter i dag over 1000 brugere. Hovedparten er private aktører, som entreprenører håndværkere og lignende, men også langt de fleste kommuner og affaldsselskaber er med i ordningen. Siden starten er antallet af kommuner kommet op på godt 80, svarende til mere end 80% af alle landets kommuner.

Mere om WUPPI.

Carmo

Carmo har 60 års erfaring i levering af højt specialiserede tekniske og medicinske komponenter. Vi designer, fremstiller og sælger sprøjtestøbte kvalitetsplastkomponenter over hele verden. Vi betjener industrier så forskellige som medicinsk, maritim, minedrift, landbrug og motorkøretøjer. Kvalitet og fleksibilitet er nøgleordene i vores produktion og i alle aspekter af vores interaktion med vores kunder. Vi fokuserer på at minimere besvær og maksimere service, samtidig med at vi hjælper vores kunder med at gøre deres ideer til produkter. Vi har base i Danmark og kører en højautomatisk produktion. Ved samvirke af robotteknik og teknologi er vi i stand til at levere komponenter af meget høj kvalitet, veldefinerede egenskaber og funktionalitet til konkurrencedygtige priser.

Mere om Carmo.

Dan Hill Plast

Dan Hill Plast A/S er en førende leverandør af rotationsstøbning og oppustelige plastløsninger. Mere end 50 års erfaring med plaststøbning betyder, at Dan Hill Plast A/S er markedsledende når det handler om at udnytte metoder, teknologi og materialer optimalt, til at udvikle og producere de emner og produkter der efterspørges.

Mere om Dan Hill Plast.

Fog Agroteknik

Vi tilbyder komplette løsninger til gyllehåndtering i svinestalde. Til håndtering af gylle tilbyder vi det originale Træk og Slip system, som vi selv har udviklet i 1979. Træk og Slip systemet er i dag installeret i flere tusinde svinestalde i Danmark og den øvrige verden. Vi har derfor opbygget et stort forhandlernet og eksporterer til mere end 35 lande. Fog Agroteknik har hovedkontor i Åbyhøj ved Århus. Desuden er der lager og kontor i Lintrup i Sønderjylland – iøvrigt tæt på den gård, hvor Træk og Slip systemet i sin tid blev udviklet. Idag har Fog Agroteknik også datterselskaber i både Polen og Rusland.

Mere om Fog Agroteknik.

Gulvbranchen

Gulvbranchen er en brancheorganisation, der varetager interesser for gulv-entreprenører og leverandører til gulvbranchen. Gulvbranchen er en brancheorganisation som giver dig adgang til et fagligt netværk og viden om gulve. Gulvbranchens hovedformål er at fremme den fagtekniske udvikling i branchen og at understøtte en frugtbar dialog mellem gulvlæggerfirmaer, entreprenører og leverandører.

Mere om Gulvbranchen.

Plastcom

Plastcom A/S er en veletableret totalleverandør til dansk og udenlansk plastindustri. Virksomheden er beliggende i den naturskønne Nivå ådal i Nordsjælland. Plastcom A/S tilbyder sine kunder et solidt og engageret samarbejde hvor vi sammen finder frem til de bedte løsninger for netop din virksomhed. Ærlighed, fleksibilitet, gode relationer og service ud over det almindelige er nøgleord hos Plastcom A/S. Det er vores målsætning at være konstant innovative i et marked som aldrig er stationært, samtidig som vi prioriterer de tætte relationer til vores kunder, for på den måde at kunne tilbyde de bedste løsninger til markedet.

Mere om Plastcom.

RIAS

Som den største udbyder af plasthalvfabrikata i Danmark er RIAS A/S leverandør til alle grene af den private og offentlige sektor. Vi har desuden betydelige aktiviteter i det øvrige Skandinavien. Plast indgår i stort set alle produkter og sammenhænge, hvor kravene til præcision, holdbarhed, design og miljøhensyn er høje. Derfor leverer RIAS plasthalvfabrikata til så forskellige områder som bygge- og anlægssektoren, den kemiske industri, maskinindustrien, offshore, levnedsmiddel-, møbel- og emballagesektoren samt visuel kommunikation. Vi lagerfører et meget bredt sortiment af plasthalvfabrikata og tilbyder desuden alle typer af kundetilpassede løsninger fra vores specialiserede forarbejdningsafdeling, RIPRO.

Mere om RIAS.

Thevinyl

Vores standardsortiment af compounds er meget omfattende. Men vores styrke ligger i vores evne til at tilbyde kundetilpassede compounds. Fleksibilitet og samarbejde er vores motto. Dette er grunden til at de fleste store skandinaviske brugere af PVC-compounds er vores kunder. Vores mål er konstant at forbedre vores miljøeffektivitet. Efter mere end 30 år i branchen er vi godt bekendt med alle aspekter ved fremstilling og salg af PVC- compounds. Dette betyder, at vi kender vores forretningsområde godt og forstår, hvad der er vigtigt for vores kunder. Vi bestræber os altid på at levere compounds af højeste kvalitet i den rette mængde og til tiden. Vi følger nøje de tekniske udviklinger inden for området og er altid i stand til at tilbyde løsninger ved brug af den bedst mulige teknologi.

Mere om Thevinyl.