Medlemsvirksomheder


Carmo

Carmo har 60 års erfaring i levering af højt specialiserede tekniske og medicinske komponenter. Vi designer, fremstiller og sælger sprøjtestøbte kvalitetsplastkomponenter over hele verden. Vi betjener industrier så forskellige som medicinsk, maritim, minedrift, landbrug og motorkøretøjer. Kvalitet og fleksibilitet er nøgleordene i vores produktion og i alle aspekter af vores interaktion med vores kunder. Vi fokuserer på at minimere besvær og maksimere service, samtidig med at vi hjælper vores kunder med at gøre deres ideer til produkter. Vi har base i Danmark og kører en højautomatisk produktion. Ved samvirke af robotteknik og teknologi er vi i stand til at levere komponenter af meget høj kvalitet, veldefinerede egenskaber og funktionalitet til konkurrencedygtige priser.

Mere om Carmo.

Dan Hill Plast

Dan Hill Plast A/S er en førende leverandør af rotationsstøbning og oppustelige plastløsninger. Mere end 50 års erfaring med plaststøbning betyder, at Dan Hill Plast A/S er markedsledende når det handler om at udnytte metoder, teknologi og materialer optimalt, til at udvikle og producere de emner og produkter der efterspørges.

Mere om Dan Hill Plast.

Fog Agroteknik

Vi tilbyder komplette løsninger til gyllehåndtering i svinestalde. Til håndtering af gylle tilbyder vi det originale Træk og Slip system, som vi selv har udviklet i 1979. Træk og Slip systemet er i dag installeret i flere tusinde svinestalde i Danmark og den øvrige verden. Vi har derfor opbygget et stort forhandlernet og eksporterer til mere end 35 lande. Fog Agroteknik har hovedkontor i Åbyhøj ved Århus. Desuden er der lager og kontor i Lintrup i Sønderjylland – iøvrigt tæt på den gård, hvor Træk og Slip systemet i sin tid blev udviklet. Idag har Fog Agroteknik også datterselskaber i både Polen og Rusland.

Mere om Fog Agroteknik.

Gulvbranchen

Gulvbranchen er en brancheorganisation, der varetager interesser for gulv-entreprenører og leverandører til gulvbranchen. Gulvbranchen er en brancheorganisation som giver dig adgang til et fagligt netværk og viden om gulve. Gulvbranchens hovedformål er at fremme den fagtekniske udvikling i branchen og at understøtte en frugtbar dialog mellem gulvlæggerfirmaer, entreprenører og leverandører.

Mere om Gulvbranchen.

Icopal

Icopal er en del af BMI Group, som består af Braas Monier og Icopal. BMI Danmark består af 375 medarbejdere spredt ud over 8 produktions- og administrationsenheder. Bag BMI Group står det privatejede holdingselskab Standard Industries. Med sine over 165 års erfaring er BMI Group den største producent af flade og skrå tage i Europa og selskabet er førende inden for tagdæknings- og fugtisoleringsløsninger. BMI Group har hovedsæde i London og beskæftiger omkring 11.000 medarbejdere i mere end 40 lande verden over.

Mere om Icopal.

INOVYN

INOVYN er en 50/50 Joint Venture, der samler INEOS’ og Solvays respektive klorvinylaktiviteter. Sammenlægningen, der fandt sted i juli 2015, skabte en PVC-producent, der rangerer blandt top-tre på verdensplan. Den bygger på styrken fra begge vore firmaers industrielle aktiver, vore teams færdigheder og supplerer hinandens geografiske tilstedeværelse for at kunne forbedre vores konkurrenceevne.

Mere om INOVYN.

Papyro-Tex

Papyro-Tex udvikler og fremstiller prægede plastfolier til videreforarbejdning. Papyro-Tex’s kunder er fabrikanter af krævende, medicinske og tekniske produkter. Vi har udviklet unikke teknologier, der giver vores kunder tilgang til tekniske og markedsrelaterede fordele. Vi har et tæt samarbejde med vores kunder, hvad angår produktudvikling, kvalitetskontrol og logistik. Papyro-Tex har et moderne produktionsanlæg tæt ved København.

Mere om Papyro-Tex.

Plastcom

Plastcom A/S er en veletableret totalleverandør til dansk og udenlansk plastindustri. Virksomheden er beliggende i den naturskønne Nivå ådal i Nordsjælland. Plastcom A/S tilbyder sine kunder et solidt og engageret samarbejde hvor vi sammen finder frem til de bedte løsninger for netop din virksomhed. Ærlighed, fleksibilitet, gode relationer og service ud over det almindelige er nøgleord hos Plastcom A/S. Det er vores målsætning at være konstant innovative i et marked som aldrig er stationært, samtidig som vi prioriterer de tætte relationer til vores kunder, for på den måde at kunne tilbyde de bedste løsninger til markedet.

Mere om Plastcom.

Plastmo

Plastmo markedsfører et bredt produktsortiment inden for vandhåndtering og udemiljø, eksempelvis tagrender, tagløsninger, rækværk, dræn og faskiner. Plastmo aktiviteterne drives fra tre lokationer i henholdsvis Danmark, Norge og Polen. Plastmo producerer, sælger og distribuerer sine løsninger til trælaster og byggemarkeder i Norden og Østeuropa.

Plastmo blev etableret i Danmark i 1958 og startede virksomheden med produktion og salg af plasttagrender og -rør. Plastmo ejes af det tyske familieejede selskab ACO. ACO-koncernen har en omsætning på 5,8 mia DKK (2017) og beskæftiger cirka 5.000 ansatte over hele verden.

Mere om Plastmo.

Protan

Protan er en norsk industrigruppe, som er verdensleder inden for membranteknologi. Vi udvikler og leverer membraner, tagsystemer, ventilationssystemer og tekniske tekstiler.

Vores hovedkontor befinder sig i Drammen i Norge, og vi beskæftiger mere end 650 ansatte i 15 lande. Vores samlede omsætning ligger over NOK 1,2 mia.

Vores største forretningsområde er tagbeklædning og membraner. Vi specialiserer os også inden for skræddersyede, fleksible ventilationskanaler til tunneller og miner. Yderligere leverer vi tekniske tekstiler til en lang række anvendelsesformål. Protan er også blandt de største tagdækningsentreprenører i Norden.

Med over 70 års erfaring har Protan udviklet innovative løsninger, der er tilpassede til det globale marked og udfordrende klimaer. Vi arbejder tæt sammen med vores kunder og leverandører om at bevare føringen inden for teknologi, miljø og kompetencer. Det giver os unik erfaring og indsigt, der betyder, at vi kan levere fleksible, skræddersyede løsninger tilpasset lokale krav – uanset om vores kunder har behov for miljøvenlig, vandtæt tagdækning, ventilation til krævende miljøer eller øvrig teknisk beskyttelse.

Mere om Protan.

Primo

Primo er totalleverandør og ressourcecenter for innovative produkter og services inden for plast. Primo har stor erfaring i maskinanvendelse på tværs af et bredt spektrum af industrier. Dette giver Primo en særlig kompetence til at udvælge - eller udvikle – lige præcis den rigtige materialekombination til det optimale slutprodukt.

Mere om Primo.

RIAS

Som den største udbyder af plasthalvfabrikata i Danmark er RIAS A/S leverandør til alle grene af den private og offentlige sektor. Vi har desuden betydelige aktiviteter i det øvrige Skandinavien. Plast indgår i stort set alle produkter og sammenhænge, hvor kravene til præcision, holdbarhed, design og miljøhensyn er høje. Derfor leverer RIAS plasthalvfabrikata til så forskellige områder som bygge- og anlægssektoren, den kemiske industri, maskinindustrien, offshore, levnedsmiddel-, møbel- og emballagesektoren samt visuel kommunikation. Vi lagerfører et meget bredt sortiment af plasthalvfabrikata og tilbyder desuden alle typer af kundetilpassede løsninger fra vores specialiserede forarbejdningsafdeling, RIPRO.

Mere om RIAS.

RENOLIT

RENOLIT er en af Europas største producenter af syntetisk 1-lags vandtætningsmembraner til tagdækning.

Vores produkter er beregnet til markederne for flade tage, grønne tage, skråtage, nye bygninger og renoveringer Membranerne kan monteres ved hjælp af 3 forskellige metoder: ballast (singels, flisebelægning, grønne tage), mekanisk montering eller limning (lim eller selvklæbende).

Mere om RENOLIT.

Sika Danmark

Sika-koncernen blev grundlagt i 1910 og har sit hovedkontor i Schweiz. Sika er en af verdens førende leverandører af kemiske specialprodukter til bygge- og industriproduktion. Aktiviteterne omfatter systemer, løsninger og produkter til tætning, limning, dæmpning, forstærkning og beskyttelse. Med produktions- og handelsenheder i 100 lande og mere end 18.000 medarbejdere omsatte koncernen for ca. 6,25 mia. CHF in 2017. Sika Danmark A/S blev etableret i 1960 og vi er i dag omkring 50 ansatte.

Mere om Sika Danmark.

Thevinyl

Vores standardsortiment af compounds er meget omfattende. Men vores styrke ligger i vores evne til at tilbyde kundetilpassede compounds. Fleksibilitet og samarbejde er vores motto. Dette er grunden til at de fleste store skandinaviske brugere af PVC-compounds er vores kunder. Vores mål er konstant at forbedre vores miljøeffektivitet. Efter mere end 30 år i branchen er vi godt bekendt med alle aspekter ved fremstilling og salg af PVC- compounds. Dette betyder, at vi kender vores forretningsområde godt og forstår, hvad der er vigtigt for vores kunder. Vi bestræber os altid på at levere compounds af højeste kvalitet i den rette mængde og til tiden. Vi følger nøje de tekniske udviklinger inden for området og er altid i stand til at tilbyde løsninger ved brug af den bedst mulige teknologi.

Mere om Thevinyl.

Timberman

TIMBERMAN DENMARK A/S, etableredes d. 1. februar 2001, og skete som et såkaldt ”management buy out” af en anden kendt Hadsund virksomhed, Trip Trap Denmark. Siden 2001 har Timberman specialiseret sig i at udvikle, markedsføre og sælge hårde gulvbelægninger som træ, kork og vinyl. Virksomhedens mål er bl.a. at opnå den højeste kendskabsgrad i segmentet gulve. Missionen er, at tilbyde forbrugeren et kvalitetsgulv til en fair pris. Timberman ejes idag 100 % af producent og leverandør af Wicanders korkgulve, firma Amorim Group i Portugal, som er verdens største udbyder af korkprodukter.

Mere om Timberman.

Wavin

Wavin Danmark er en del af Wavin-koncernen i Holland, som er den førende leverandør af plastrørsystemer til afløbs-, vand- og VVS-sektoren i Europa. Hos Wavin laver vi løsninger, der dækker menneskers basale behov. Vores produkter udfylder en helt central funktion i de flestes hverdag – dog uden at de ved det! Wavins produkter sidder nemlig gemt bag vægge, og under gulve, veje, parkeringspladser og landbrugsarealer. For os er det ingen skam at leve en skjult tilværelse, for det betyder nemlig, at de solide og sikre rørsystemer og VVS-installationer vi leverer, virker som de skal.

Mere om Wavin.

WUPPI

WUPPI-ordningen er et tilbud til alle kommuner, entreprenører, nedrivere, affaldsselskaber m.fl., der til daglig håndterer byggeaffald af hård PVC. I samarbejde med med Marius Pedersen A/S opstiller WUPPI containere, afhenter affald og sørger for, at det genanvendes i nye PVC produkter. WUPPI-ordningen omfatter i dag over 1000 brugere. Hovedparten er private aktører, som entreprenører håndværkere og lignende, men også langt de fleste kommuner og affaldsselskaber er med i ordningen. Siden starten er antallet af kommuner kommet op på godt 80, svarende til mere end 80% af alle landets kommuner.

Mere om WUPPI.