PVC Informationsrådet blev skabt i 1995. Vi er et lille sekretariat med stor erfaring og viden om PVC. Vi har til huse i Dansk Industri i København, hvor vi deler kontor med Plastindustrien, med hvem vi har et tæt samarbejde. PVC Informationsrådet er finansieret af European Council of Vinyl Manufacturers (ECVM) samt de danske medlemsvirksomheder.

Bliv medlem

Konsulent

Tobias Johnsen


Tobias er uddannet cand.mag. i Amerikanske Studier fra Syddansk Universitet og har arbejdet med PVC siden 2015. Tobias er også tilknyttet PVCMed, VinylPlus og PVC4Pipes og WUPPI.

Direktør

Ole Grøndahl Hansen

+45 3330 8630


Siden etableringen af PVC Informationsrådet i januar 1995 har Ole Grøndahl Hansen være daglig leder i Rådet. Ole Grøndahl Hansen er mag.art. i Litteraturvidenskab fra Københavns Universitet fra 1988.

Kontakt os

 • PVC Informationsrådet
  c/o Plastindustrien
  Industriens Hus
  Vesterbrogade 1, 3E
  1620 København V
 • +45 3330 8630

 • pvc@pvc.dk

 

Del af internationalt netværk

PVC Informationsrådet er en del af det europæiske PVC-netværk, som dækker hele Europa og koordineres fra Bruxelles. Rådet samarbejder desuden med PVC-industriorganisationer på alle kontinenter. Rådet har fingeren på pulsen indenfor alt hvad der rør sig internationalt når det gælder PVC. Vi er opdateret om den seneste viden og reguleringstiltag indenfor ftalater, affaldshåndtering, cirkulær økonomi mv. Grundet vores store netværk kan vi næsten altid få svar på dit spørgsmål.

PVC Informationsrådet er en del af det europæiske PVC-netværk, som er organiseret under European Council of Vinyl Manufacturers